Jonas Frandsen logo mobil

Miljø

Miljø

Vi er et grønt tømrer- og snedkerfirma

Miljø og bæredygtighed er i fokus hele vejen igennem vores virksomhed.

Vi ønsker at gøre en oprigtig forskel, uanset om det handler om materialer eller om opførsel af et komplet boligbyggeri.

For os er det en mærkesag, at vi varetager alle opgaver med et lavest muligt CO2 aftryk.

Bæredygtige huse

Vi tror på at bæredygtigt og miljøvenligt byggeri er vejen frem i byggebranchen.
Derfor vil vi gerne slå et slag for, at vi i Danmark øger fokus på opførsel af naturlige og klimavenlige træhuse.
Opførsel af træhuse koster nemlig mindst i CO2-regnskabet.
Ved at bruge naturens egne byggematerialer, belaster vi nemlig CO2 udledning og miljøet mindst muligt.
Samtidig er træ nedbrydeligt og vil ved fremtidig nedbrydning ikke belaste miljøet.
Kort sagt er opførsel af træhuse den rigtige og ikke mindst den ”grønne” vej frem.

Miljø træer

Miljøvenlige og unikke træhuse i topkvalitet

Vi har igennem 2 år haft speciale i opførsel af træhuse i Norge. Herigennem har vi fået et godt kendskab til hvordan man bygger unikke træhuse med ekstra lang holdbarhed.

Træhuse opføres på en genial måde og efter samme princip som en paddehat. Der skal et stort udhæng på til at beskytte stammen/huset mod vind og vejr. Samtidig skal der anvendes åndbare byggematerialer, som ikke indeholder tilsætningsstoffer og andre kunstige elementer. Dette giver træhuset et helt naturligt og let indeklima. Paddehatte-princippet har været anvendt i mange år og med stor succes. Dog er udviklingen i det danske boligbyggeri gået i en helt anden retning, hvor man i stigende grad bygger huse med kunstigt fremstillede materialer, men har et større CO2 aftryk til følge.

Hvis du skal have bygget et nyt hus, hvorfor så ikke undersøge muligheden for at opføre et træhus? Drop fordommen om de svenske ødegårde. Et træhus er mange ting. Du kan bygge et helt unikt træhus i moderne design og med store gennemgående bjælker. Holdbarheden er i top og designet adskiller sig markant for de mange funkisvillaer og 70’er huse vi ser i det meste af landet.

Hvis du giver en kop kaffe, så kommer vi forbi og tager en uforpligtende snak om dit boligprojekt. Vi vil meget gerne fortælle mere om hvordan dit boligprojekt kan gøres ”grønnere”.